?> Hotel Hévíz Superior, Balatoni szállás
F
F
F
  • Hotel Hévíz
  • Hotel Hévíz
  • Hotel Hévíz
  • Hotel Hévíz
  • Hotel Hévíz
  • Hotel Hévíz
Szállodánkról
Árak-akciók
Szolgáltatásaink
A hévízi gyógy tóról
Gyógy kúrák
Balaton
Kapcsolat
Galéria
Étterem
Vendégkönyv
Szolgáltatások
Étterem
Medence
Superior szoba
Áraink hotel hévíz
Áraink
 

 

KÉTÁGYAS STANDARD SZOBA:

 

24 200 Ft-tól / fő / éjszaka

 

 

 

Az árváltozás jogát a szálloda fenntartja. Áaink visszavonásig érvényesek.

Superior szoba és családi apartman felár: 975 Ft / fő / éjszaka

Gyermekkedvezmény: egy gyermek 1.99 éves korig ingyenes (reggelis ellátással), 2-13.99 éves korig 5900 Ft / éjszaka (teljes ellátással, italok nélkül, kis adag vacsorával), 14 éves kor felett 7900 Ft / éjszaka ( a szülőkkel egy szobában, pótágyon, teljes ellátással)

Áraink All Inclusive  ellátást ( 8-10-ig büféreggeli, 12.30-14.30-ig  levesbüfé, pastaparty, 17.30-20.00-ig vacsora,  ásványvíz, rostos italok, szörpök, házi borok,tea, kávé korlátlan fogyasztása naponta 8.00-20.00 óráig. (az étteremeben) beltéri és szabadtéri wellness részleg és a  sportpályák használatát, és az Áfát tartalmazzák.

Az árak az utazást nem tartalmazzák.

Helyszínen fizetendő külön díjak és felárak:

Parkolási díj: 1300 Ft / jármű / éjszaka

Adminisztrációs díj: 1800 Ft / kupon / voucher

Hétvégi felár: 2700-3700 Ft / fő / éjszaka (péntek.szombat éjszaka)

Szezonfelár: 1000-3000 Ft / fő / éj (március 15-november 10-ig)

Babaágybekészítés: 1000 Ft

Idegenforgalmi adó 2014.01-től: 400 Ft / fő / éjszaka

 

Szállodánk zárva tart a következő időpontokban:

 2014.február 10-19-ig.

A szálloda háziállatot nem fogad!

Tájékozódnak aktuális akcióinkról és személyre szabott ajánlatainkról!

Nincs ajándékötlete? Nem tudja mivel lepje meg Kedvesét a születésnapjára, névnapjára, szüleit házassági évfordulójukra?

Vásároljon ajándékutalványt a Hotel Hévíz Superiorban! Biztos, hogy telitalálat lesz!

Foglalási és lemondási feltételek


A Hotel Hévíz Superior szálláshely foglalási és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája:

Szálláshely foglalást kizárólag email-ben, vagy a szálloda Onine rendszerén keresztül fogad el!

Az elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találják.
Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a személyes adataikat pontosan adják meg, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!  A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Hotel Hévíz Superior fenntartja a foglalás törlésének jogát (amennyiben az előleg, vagy a kedvezményes csomagár nem kerül az előzetes visszaigaolásban feltüntetett időpontig kiegyenlítésre) , mellyel a elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát is adják meg.
Telefonon keresztül csak előzetes foglalást áll módunkban felvenni, amely 24 órán belül e-mailben, (vagy a szálloda Online rendszerén keresztül)  történt megerősítést követően, szintén elektrónikus levél útján kerül visszaigazolásra. Amennyiben a vendég részéról, a telefonon lefoglalt időpontot megerősítése nem kerül  24 órán belül e-mail formájában megerősítésre , a foglalás törlésre kerül, erről nem küldünk értesítést!A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

A Hotel Hévíz Superior egyágyas szobával nem rendelkezik, a vendégek számára egyágyas elhelyezést a hotel kétágyas szobáiban tudja biztosítani. Ebben az esetben az egyágyas elhelyezés felára az "Áraink akcióink" menüpont alatt található.

A foglalófizetés időszakai:

főszezoni időszakra (06.15.- 09.02. és az ünnepi  időszakok, kiemelt idöszakok) 99 %- ot illetve a nem kiemelt időszakokra történő foglalás esetén min. 50% foglalót kér.  A kiemelt időszakokról, kérjük érdeklődjön szállodánkban.


Foglalót, vagy szállásdíjat kizárólag készpénzben, banki átutalással  vagy Szép kártyás fizetéssel áll módunkban elfogadni . A foglalót a foglalástól számított 8 munkanapon belül kérjük a szállodának eljuttatni.
A foglalás teljesüléséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé! A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történt beérkezése esetén válik érvényessé!

Bejelentkezés és kijelentkezés:

A szálláshelyet érkezés napján 15 órától 19 óráig lehet elfoglalni és elutazás napján 8.30- 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Bejelentkezéskor 5000 Ft kauciót kérünk vendégeinktől, ami távozáskor visszafizetésre kerül.
Foglalás esetén a visszaigazolt időpontnál korábbi kijelentkezés esetén a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat és a szálláshoz tartozó felárakat is köteles megfizetni.

Bejelentkezéskor kérjük a teljes szállásdíjat  készpénzben vagy bankkáztyás fizetéssel kiegyenlíteni.

Kedvezmények:

A vendég által igénybe vehető kedvezmények nem halmozhatóak. Kérjük vendégeinket, hogy foglalásukkor jelezzék az igényelni kívánt kedvezményt.

 


HU

EN

DE

RO

I

Akciós ajánlat   
All Inklusive - csomag
Programok
Gyógyvíz
Túrázás
Természet
Bezár
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen akcióinkról, rendezvényeinkről, híreinkről! Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és emailcímét, majd kattintson a "Feliratkozom" gombra.
Név *
E-mail *
Hozzájárulok ahhoz, hogy a hotel személyre szabott ajánlatokkal, akciókkal keressen meg.
Kijelentem, hogy személyes adataim kezelésének részletes feltételeit tartalmazó adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem, az abban foglaltakhoz - önkéntesen és megfelelő tájékoztatást követően - hozzájárulok.
Bezár
Név * Ha elakadna, vagy telefonon szeretne ajánlatot kérni, kérjük hívjon minket! 06-30/216 4635 (munkanapokon 9-16 óráig)

Feliratkozom a hírlevélre, hogy első kézből értesülhessek a legújabb akciókról

Hozzájárulok ahhoz, hogy a hotel személyre szabott ajánlatokkal keressen meg

Kijelentem, hogy személyes adataim kezelésének részletes feltételeit tartalmazó adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem, az abban foglaltakhoz - önkéntesen és megfelelő tájékoztatást követően - hozzájárulok.

Telefon
E-mail *
Üzenet *